News Flash:

Mamici, luati aminte de la Andreea Marin. Cum isi controleaza vedeta fiica si ce nu are voie deloc sa faca Violeta

12 Mai 2022
574 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea

Nu este deloc usor sa fii mama de fata, iar Andreea Marin stie asta foarte bine. Intr-o lume a tentatiilor, vedeta a incercat, pe cat posibil sa o tina pe micuta ei departe de pericole. Acum, ca Violeta devine o domnisoara in toata fire, Andreea Marin deja se gandeste la discutiile serioase pe care le va avea cu aceasta.

Andreea Marin este una dintre cele mai asumate vedete de la noi. De-a lungul carierei sale, aceasta a reusit sa isi pastreze o imagine „curata” si a stat mereu departe de scandaluri. Acelasi lucru o invata si pe fiica ei, dar nu este singurul. Andreea Marin vrea ca Violeta sa aiba doar exemple pozitive in jurul ei si sa nu cada niciodata in plasa bucuriilor de moment. Astfel, fosta „Zana a Surprizelor” nici nu vrea sa ia in calcul momentul in care fiica ei va veni si ii va spune ca vrea operatii estetice. Andreea este total impotriva acestui curent, mai ales atunci cand minorii sunt dusi la doctor chiar de catre parinti.

„Am avea o discutie foarte serioasa care cred ca s-ar termina cu un ”NU”. N-as putea sa spun ca sustin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operatii de marire a buzelor, sanilor, modificarea nasului s.a., daca nu e o nevoie medicala.

Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu solutiile invazive, nu mi le doresc pur si simplu. Daca cineva decide pana la urma sa faca, pentru ca se simte mai bine astfel, atunci trebuie sa fie aproape de naturalete ”, a explicat Andreea Marin la un post de televiziune. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004771 (s)