News Flash:

Maine seara, o noua vedeta intra la Bravo, ai stil! in locul Madalinei Pamfile. Cine este si ce planuri are pentru adversarele ei

30 Noiembrie 2021
387 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

Bravo, ai stil! incepe sa devina din ce in ce mai dura cu vedete. Arena stilului este mai aprinsa ca niciodata, iar juratii nu mai au de gand sa tolereze orice tinuta. Pretentiile au devenit din ce in ce mai mari, iar cine nu se adapteaza, paraseste show-ul.

”Bravo, ai stil! Celebrities” se transforma din ce in ce mai mult din show de fashion in show de barfe si scandaluri. Daca pana acum topul certurilor era condus de Anda Adam, Viviana Sposub si Rux, de data asta, atentia s-a mutat asupra Nicoletei Dragne si a Madalinei Pamfile. Din pacate, Madalina Pamfile a parasit competitia din cauza unor probleme de sanatate, iar locul ei va fi ocupat, incepand din aceasta seara de catre Amna.

„In aceasta competitie imi doresc sa evoluez, sa invat lucruri despre stil si despre cum sa combini anumite piese pentru a crea tinute statement, dar si sa le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cat si pe jurati, sa cream legaturi de prietenie frumoase”, a declarat Amna, potrivit kanald.ro.

La fel ca si Mellina, Amna a participatr si ea la Survivor si, chiar daca nu a stat mult in Republica Dominicana, artista considera ca daca a rezistat acolo, la Bravo, stil stil va fi o provovarea mai mai usor de digerat,

Pe numele real Cristina Andreea Musat, artista a devenit cunoscuta in urma cu aproape zece ani, atunci cand s-a lansat in industria muzicala. Primul ei hit se numeste „Tell me why”, la care a colaborat cu Tom Boxer.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006217 (s)