News Flash:

Emi de la Noaptea Tarziu a dat cartile pe fata. Ce parere are concurentul despre favoritismele din „Asia Express”

30 Noiembrie 2021
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Emi

Emi si Cuza au fost una dintre cele mai apreciate echipe de pe Drumul Imparatilor, iar asta datorita strategiei lor de a juca. Cei doi nu au calcat niciodata pe cadavre pentru a-si indeplini scopul, ba mai mult, chiar si in finala au dat dovada de acelasi fair play. Baietii de la Noaptea Tarziu nu au ajuns primii la Irina, iar asta nu pentru ca nu ar fi avut sanse, dar anumite probe pur si simplu le-au pus bete-n roate.

Inca de la inceput de cand au aflat ca vor juca finala cu familia Petre, Emi si Cuza au stiut ca nu va deloc o finala usoara. Cele doua echipe au demonstrat ca jocul a fost unul extrem de strans, iar diferenta dintre ele a fost de cateva minunte. Atat Emi, cat si Cuza nu au fost nicio secunda tristi ca nu au castigat cei 30.000 de euro ci, din contra, s-au bucurat ca au jucat finala cu una dintre cele mai puternice echipe din toate sezoanele de Asia Express.

„Nu mi s-a parut nimic suspect in acest concurs. Sunt la curent cu ce mai scrie unul sau altul pe Internet si e prima si ultima data cand raspund la aceasta intrebare. Nu se poate vorbi despre favorizarea unei anume echipe dintre cele inscrise la start!”, a declarat Emi Noaptea Tarziu pentru impact.ro.

Nu ne-a fost deloc simplu, trebuie sa stiti asta! Adica a fost greu sa ne adaptam la tot acel program si la tot felul de probe de concurs. Cred ca intr-o prima faza am si slabit, dar apoi am inceput sa iau in greutate. Si asta fiindca organismul meu are un tipic al lui. Daca mananc pe la sase sau sapte seara nu am probleme. Dar acum mancam doar dupa zece sau chiar unsprezece seara. Si mancam mai ales lipie si humus, care cred ca e un fel de mancare traditionala in toata zona aia. Daca nu am mancat la lipie si humus in toata aceasta perioada, cat nu am mancat toata viata!”, a adaugat Emi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)