News Flash:

Nicole Cherry a postat prima imagine in care i se vede chipul micutei Anastasia

30 Noiembrie 2021
395 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Asteptarea a luat sfarsit pentru Nicole Cherry. Artista a adus-o pe lume pe Anastasia si este in culmea fericirii. Micuta s-a nascut cu cateva zile inainte de aniversarea Ciresicai, asa ca proapata mamica poate spune ca acesta este cel mai frumos cadou de ziua ei.


Nicole Cherry a devenit mamica pentru prima data. Artista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa care le va face viata mult mai frumoasa celor doi parinti. Nicole a declarat ca atat ea, cat si micuta Anastasia se simt foarte bine si ca maine vor pleca acasa, acolo unde le asteapta toata dragostea familiei. Desi, initial a spus ca nu are de gand sa posteze prea mult pe Instagram, vedeta nu s-a putut abtine si deja le-a aratat-o fanilor pe micuta Anastasia.

”Suntem foarte bine, ne simtim bine, eu si ea ne-am acomodat. Nu exista cuvinte, e ceva unic si cred ca fiecare mamica intelege si stie prin ce am trecut, e uimitor”, a spus Nicole Cherry in cadrul unei emisiuni TV.

Artista a povestit ca nu planuieste sa apeleze la o bona si ca vrea sa se dedice cat mai mult cresterii fetitei ei. Nicole Cherry si tatal fiicei sale vor avea parte de ajutor, pentru ca mama artistei este pregatita sa isi ia in serios rolul de bunica: ”Mama mea este printre cei vizati. In plus, chiar isi doreste asta si abia asteapta. Planuri in privinta cresterii nu ne-am facut, insa ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu ea, sa ne implicam activ in dezvoltarea si educatia ei, sa ii vedem primii pasi, sa-i auzim prima gangurire, primul cuvant”, a spus Nicole Cherry in interviul acordat revistei Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006435 (s)