News Flash:

Magazinele Enel din Timis, inchise timp de doua zile

30 Noiembrie 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii
casierie

Magazinele Enel din judetul Timis vor fi inchise marti si miercuri, 30 noiembrie si 1 decembrie. Serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului. Cea mai mare parte a operatiunilor pot fi realizate online.
 
 
Cea mai mare parte a operatiunilor nu necesita deplasarea in magazinele Enel. Clientii au la dispozitie doua variante pentru a primi factura electronica, imediat ce a fost emisa: pe mail sau prin sms sau pot opta pentru descarcarea copiei facturii.

Pentru a trimite indexul pentru electricitatea consumata, pe langa sectiunea „Index” din cadrul aplicatiei „MyEnel”, clientii pot suna (in timpul perioadei de telecitire specificata pe factura) la numarul de telefon gratuit 0800.07.08.09 sau numarul cu tarif normal 021.9977.

Clientii pot alege sa utilizeze aplicatia „MyEnel”, care poate fi activata cu usurinta fie online, fie prin descarcarea aplicatiei pentru telefonul mobil in mod gratuit, de pe App Store sau Google Play. Prin intermediul acesteia, puteti primi si plati facturile de energie electrica sau gaze naturale, puteti inregistra indexul sau verifica balanta de plata. De asemenea, in aplicatia MyEnel, in sectiunea „Contractare Rapida”, sunt disponibile ofertele comerciale, astfel ca atat clientii existenti, cat si cei potentiali au posibilitatea de a transmite online solicitari de incheiere a unui contract de furnizare de energie electrica sau de gaze naturale.

Daca totusi doriti sa achitati in numerar, este recomandata utilizarea automatelor de plata de tip self-pay, amplasate in magazinele alimentare. Alte variante pentru achitarea facturii mai sunt: ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau transfer bancar.

In celelalte zile, magazinele Enel vor functiona dupa programul obisnuit: de luni pana vineri, intre 8 – 16. Exceptie face magazinul Enel din mall care are urmatorul program: de luni pana vineri, de la 10 la 18, iar sambata de la 10 la 14. Pentru a intra in contact cu un consultant Enel, clientii pot utiliza urmatoarele numere de telefon: 021 9977 (cu tarif normal, apelabil din Romania) sau 0040372436436 (numar apelabil din strainatate), de luni pana vineri, de la 8 la 20 si sambata intre 8 – 13.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007347 (s)