News Flash:

Ludovic Orban ramane sub control judiciar

20 Aprilie 2016
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
orban2
Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, plangerea depusa de Ludovic Orban prin care acesta contesta masura controlului judiciar impusa de DNA, in dosarul in care este acuzat ca a solicitat sprijin financiar unui om de afaceri in vederea sustinerii candidaturii sale la functia de primar general al Capitalei.

Orban a fost pus sub acuzare de DNA pentru savarsirea infractiuniide folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale.

Potrivit DNA, pe 1 martie, Ludovic Orban a contactat un om de afaceri pe care il cunostea, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale.

"Ulterior, la 20 martie, cu ocazia unei noi intrevederi, inculpatul Orban i-a pretins omului de afaceri suma de 50.000 euro in numerar, cu precizarea ca va trebui sa remita banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului. Orban a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una — doua saptamani.

Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro in considerarea functiei de conducere pe care Orban o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie a acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri", sustin procurorii.

ludovic orban infractiunii foloase necuvenite alegerile locale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006270 (s)