News Flash:

Ce a declarat Sorin Oancea la iesirea de la DNA

19 Aprilie 2016
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin oancea
Directorul general al postului de televiziune B1 Tv, Sorin Oancea, a declarat la iesirea din sediul DNA, dupa ce a fost audiat ca martor in dosarul lui Ludovic Orban, ca a avut mai multe intalniri cu liberalul, ultima fiind cu cateva zile inainte ca acesta sa fie chemat la DNA.
Sorin Oancea, directorul general al postului de televiziune B1 Tv, a ajuns, marti, la sediul DNA unde a fost audiat ca martor in dosarul lui Ludovic Orban.
"Le-am declarat procurorilor ca am avut mai multe discutii cu domnul Orban, i-am declarat doamnei procuror ca nu am avut discutii despre bani sau conditii comerciale si i-am spus ca nu avem ce sa ne reprosam noi, ca televiziune, si eu, ca persoana. Parerea mea e ca e o razbunare intre oameni politici si oameni de afaceri. Ultima intalnirea a fost in vinerea inainte de a fi chemat dansul la audiere. Nu am discutat despre niciun fel de suma de bani pentru ca e ilegal. La birou a fost intalnirea. Pare a fi o razbunare. Doi oameni vorbesc despre un al treilea. Asta e o tampenie. Asa am inteles din comunicatul DNA. Eu nu vad ca o razbunare pe mine ci ca pe o razbunare pe Ludovic Orban. O vad ca o razbunare politica. Cum ar veni, el cerea bani pentru mine sau pentru B1 Tv. De ce sa ceri bani cash pentru o televiziune cand poti face un contract?", a declarat Sorin Oancea dupa ce a fost audiat de procurorii DNA.
In aceeasi cauza a dat declaratii ca martor si actionarul postului de televiziune Realitatea Tv, Cozmin Gusa.
"Realitatea nu a cerut si nu i s-au oferit bani, nu au existat aceste lucruri. Nu exista intermediar in relatie dintre mine si Ludovic Orban ca ne cunoastem de mult. A fost un eveniment nefericit in cariera lui Ludovic Orban, regret ceea ce i s-a intamplat. Prezenta politicienilor nu se face contra cost, doar productiile televizate, care inseamna cheltuieli, conform legii. Legea este foarte proasta pentru ca obliga niste entitati private sa presteze pe gratis pentru produsul partidului care, de obiceri, este un rebut", a declarat Cozmin Gusa dupa audieri.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1405 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005139 (s)