News Flash:

81 de imigranti au fost salvati de o nava romaneasca in Marea Mediterana

19 Aprilie 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
imigranti in barci
O nava romaneasca a salvat 81 de imigranti, sambata, intre care si 30 de copii, care calatoreau cu doua barci gonflabile de mici dimensiuni, in pericol de scufundare pe Marea Mediterana, informeaza Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF).
Potrivit unui comunicat al Politiei de Frontiera, politistii de pe nava “MAI 110” a Garzii de Coasta, aflati in Grecia, in cadrul Operatiunii Maritime Comune „Poseidon Rapid Intervention", au salvat, pe 16 aprilie, 81 de imigranti, printre care si 30 de copii, care se aflau in pericol de inec in apele internationale ale Marii Mediterane.
"Politistii de frontiera romani au declansat misiunea de salvare pe mare, deplasandu-se la locul indicat, unde au identificat initial o ambarcatiune gonflabila pe care se aflau 29 de persoane. Dupa aproximativ 3 ore, politistii de frontiera romani au identificat o a doua ambarcatiune gonflabila, pe care se aflau mai multe persoane (copii, femei si barbati)", se mai arata in comunicat.
Cei 81 de imigranti, dintre care 30 de copii, 22 femei si 29 barbati, au fost transportati cu nava Politiei de Frontiera Romane in portul Chios si predati autoritatilor grecesti pentru procedurile specifice.
Este cea de-a doua operatiune de acest fel dupa misiunea din luna ianuarie, cand peste o suta de imigranti care se aflau in pericol de inec, pe o barca gonflabila in Marea Mediterana, au fost salvati de nava "Stefan cel Mare" a Politiei de Frontiera Romane si dusi in portul Lampedusa.

e scufundare marea mediterana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004990 (s)