News Flash:

Lovitura de proportii pentru Denise Rifai. Ce veste a primit din partea celor de la Kanal D?

26 Noiembrie 2021
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
Denise Rifai

Denise este o persoana extrem de responsabila, documentata si perfectionista in tot ceea ce face. Chiar daca a terminat ASE-ul, pasiunea ei a fost dintotdeauna jurnalismul. Denise a recunoscut mai demult, in cadrul unui podcast ca inca de mica tindea sa fie cea mai buna in tot ceea ce face. De la premianta clasei, pana la jurnalista dura care adreseaza intrebari fara scapare, a mai fost un singur pas.

Denise Rifai poate spune ca a dat lovitura carierei cu emisiunea „40 de intrebari” de la Kanal D. Dupa 11 ani petrecuti la Realitatea TV, vedeta traverseaza, fara dar si poate, cea mai buna perioada pe plan profesional. Show-ul pe care-l prezinta la Kanal D a primit un premiu important la Gala Premiilor TV Mania.


„Este o bucurie uriasa pentru mine sa tin acest trofeu in mana. Este inca o confirmare a faptului ca ceea ce facem noi, echipa de la 40 de intrebari, este ceva ce publicul nostru isi doreste si apreciaza.

Va multumim tuturor celor care ne urmariti si care ne-ati votat, va suntem recunoscatori si va promitem sa aducem in continuare in fata dumneavoastra, la Kanal D, invitati interesanti si un produs premium de televiziune.

Multumesc organizatorilor Galei TV Mania si ii felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucram in televiziune, avem inca un feedback important de la telespectatorii nostri”, a spus moderatoare emisiunii de la Kanal D.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007089 (s)