News Flash:

Locul din Romania unde iti poti cumpara o casa cu 2.000 de lei

23 Aprilie 2018
994 Vizualizari | 0 Comentarii
casa

Sibiul are multe locuri de poveste, iar unul dintre acestea este Gherdealul, satul cu doar sapte suflete, aflat la limita cu judetul Brasov . Dintre cele trei variante, cel mai pitoresc drum catre Gherdeal este si cel mai lung, circa 90 de kilometri, pe Valea Hartibaciului, Sibiu – Agnita – Cincu – Bruiu – Gherdeal.

Satul in care mai traiesc doar 7 oameni, desi pe vremuri erau 112 familii, daca e sa te iei dupa numarul de case este un loc rupt de lume, in care tranzactiile imobiliare s-au facut si inca se fac pe mai nimic. O casa costa cat un salariu mediu, dar proprietarii sunt dificil de gasit.

Ultimii cinci kilometri ai drumului spre Gherdeal sunt ireal de frumosi. In sat, primul om cu care te intalnesti e Victor Ponta. Zambeste gales dintr-un afis electoral pe o poarta parasita, cam spalacit la fata de la soare si ploi. Pe ulita in sus, se aude un televizor dat la maxim.

Casele se vand ieftin. “Aici, o casa costa cam 20 – 24 de milioane de lei vechi. N-a mai ramas mare lucru din ele. Oamenii au plecat, manca-i-ar amarul.”, spune o femeie despre satul in care locuieste.

Sursa: oradesibiu.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005929 (s)