News Flash:

Liviu Varciu, primele declaratii despre starea de sanatate dupa ce a ajuns de urgenta la spital. „Toate pastilele sunt in mine”

30 Noiembrie 2021
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Acum cateva zile, Liviu Varciu si-a panicat fanii cand i-a anuntat ca este bolnav si ca a ajuns pe patul de spital. Vedeta de la Antena 1 s-a filmat pe patul de spital, vizibil afectat, cu branula in mana si cerand ajutorul medicilor. Initial, Varciu a crezut ca este vorba despre Covid, dar in urma testelor efectuate a aflat ca este in afara oricarui pericol din punctul asta de vedere. 

Liviu Varciu nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Colegul lui Andrei Stefanescu se confrunta cu o raceala puternica care isi manifesta din ce in ce mai mult simptomele. Varciu a acuzat dureri de cap, frisoane si, desi a urmat sfatul medicului si a luat o multime de pastile, se pare ca tot nu se simte mai bine. Liviu Varciu si-a speriat familia, apropiatii, dar si colegii de munca. Acestia se intereseaza frecvent de starea lui de sanatate si spera ca Liviu sa isi revina cat mai repede si sa se intoarca la ritmul de viata de dinainte. Momentan, Varciu a declarat ca nu poate face nimic si ca majoritatea timpului sta doar in pat.

”Tot la fel, tot la fel. Nu inteleg, toate pastilele sunt in mine si nu inteleg. Aveti grija de voi ca sa stati cu festul in casa si cu patru paturi pe voi. Imbracati-va cand iesiti afara ca baga sufera la frumusete. Nu iesi cu capul ud mama, da!?”, a spus Liviu Varciu pe Instagram. 

Fanii sunt mereu alaturi de el cu mesaje de incurajare si spera sa il vada cat mai curand la „Pretul cel bun”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006145 (s)