News Flash:

Liviu Varciu a cedat nervos intr-un magazin din centrul Capitalei. „Fereasca Dumnezeu, ca il sparg aici, in magazin”

24 Ianuarie 2022
778 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Finalul de weekend i-a gasit pe Liviu Varciu si pe partenera sa intr-un centru comercial, relaxandu-se la cumparaturi. Anda Calin este o rasfatata, iar Liviu Varciu nu spune niciodata nu mofturilor iubitei sale. Recent, una dintre sesiunile de cumparaturi s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru cei doi indragostiti. 

Lucrurile pareau sa mearga ca pe roate, pana cand Liviu Varciu se pare ca a introdus in tonomat mai multe bancnote de 10 lei, fara a primi, insa, freshul de portocale pe care il astepta. Liviu Varciu s-a enervat si a scos imediat telefonul mobil.
Liviu Varciu a parut sa fie cat se poate de dezamagit, a imortalizat momentele si a urcat imaginile pe retelele de socializare, astfel si-a impartasit dezamagirea cu cei care il urmaresc pe Instagram.

”Mai incerc o data. Sa va fereasca Dumnezeu... sa nu vorbesc urat, apas butonul. Sa va fereasca Dumnezeu, ca-l sparg aici, in magazin. Il sparg, il sparg! Stai sa vedem daca imi da mie, dupa aia mai vrei tu”, a spus Liviu Varciu.

Anda nu l-a lasat doar pe Liviu, ci a vrut si ea sa incerce daca tonomatul functioneaza sau daca are o problema permanenta. Din pacate, nici ea nu a fost mai norocoasa si a ramas cu banii in aparat, fara sa primeasca bautura solicitata la schimb. Anda l-a calmat pe Liviu si ambii au vrut sa traga un semnal de alarma si sa ii avertizeze pe cei care doresc un fresh de la astfel de aparate ca este foarte posibil sa nu primeasca nimic in schimbul banilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)