News Flash:

Lidia Buble era sa se inece de atatea ori cu Razvan in casa. ”Ma bagam cu capul sub apa”

25 Octombrie 2021
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia si Razvan

Fara doar si poate, Lidia Buble si Razvan Simion au avut o relatie intensa. Cei doi s-au cunoscut la Neatza, pe vremea cand Lidia mergea sa isi promoveze piesele. Lui Razvan i-a atras atentia numele artistei, Buble si a remarcat ca o cheama la fel ca pe unul dintre artistii lui preferati, Michael Buble. De atunci si pana la momentul despartirii, fanii au fost mereu cu ochii pe ei, dar sunt multe detalii pe care le-au tinut ascunse de ochii publicului.

Cele mai dezbatute piese ale Lidiei Buble au fost ”Sub apa” si ”Intens”, ambele primind explicatia despre inspiratia din spatele versurilor chiar de la Lidia. Lidia Buble a dat totul din casa si a recunoscut cat de desprinsa din realitate este si piesa ”Sub apa”. Aceasta facea referire la tensiunile din relatia cu Razvan pentru ca in acea perioada a fost lansata piesa, iar prezentatorul a aparut si in videoclip.


 ”Piesa <<Intens>> are legatura cu povestea mea de viata, nu neaparat in prezent, dar poate fi legata de trecutul meu. Toate piesele sunt despre mine.” Aveam treaba asta. In momentul in care se intampla sa ma cert sau sa nu mai fi totul roz, ma inchideam in baie si singurul mod in care ma relaxam si ma detasam de toate era sa ma bag cu capul sub apa, sa nu mai aud nimic.”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble s-a maturizat acum si stie cum sa treaca peste o despartire. ”Razvan imi este manager in continuare si ne intelegem chiar mai bine decat inainte. Sunt de parere ca marea dragoste exista o data in viata. Razvan cred ca a fost marea dragoste pentru mine, cel putin asa am simtit eu, a spus Lidia Buble. As fi ipocrita sa spun ca nu il mai iubesc, dar il iubesc intr-un alt fel. Dragostea se transforma, iar eu nu mai am fluturi in stomac. Au aparut articole cu noua lui iubita, dar nu am fost tentata sa o stalkeresc pe ea. Nu sunt geloasa pentru ca ma iubesc foarte mult pe mine si am foarte mare incredere in mine. Este o norocoasa sau sunt norocoase doamnele care trec sau vor trece prin viata lui.” 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006676 (s)