News Flash:

Cristina Ciobanasu s-a pozat impreuna cu impreuna cu Vlad Gherman si a facut marele anunt. ”Ne-am adunat aici sa va reamintim... ”

22 Octombrie 2021
587 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina si Vlad

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman si-a uimit fanii de pe Instagram. La mai bine de 7 luni de la despartire, cei doi s-au fotografiat impreuna si au postat si un mesaj care a ridicat multe semne de intrebare. Cei doi inca mai au proiecte comune si nu au cum sa se evite, dar de data asta, fanii cred ca cei doi sunt pe drumul de impacare. 

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de Buftea, a fost dragoste la prima vedere, iar toate productiile in care aveau roluri de iubiti nu au facut decat sa ii uneasca si mai mult. Criss si Vlad au avut o trupa doar ei doi, s-au mutat impreuna, iar lucrurile pareau ca se vor concretiza cu cei doi in fata altarului. 

Cristina si Vlad filmeaza de zori la serialul ”Adela”, asa ca au profitat de ocazie si s-au pozat impreuna, spre uimirea fanilor. "Ne-am adunat aici sa va reamintim (...), bine nu de asta ne-am adunat. Ne-am gandit sa va transmitem energia noastra pozitiva.", a scris Cristina Ciobanasu la descrierea pozei cu Vlad Gherman.

Fanii celor doi inca continua sa spera ca se vor impaca, dar realitatea nu reflecta deloc acest lucru. Pentru a pune si mai multe paie pe foc, fanii rasucesc cutitul in rana lui Vlad si il intreaba mereu cum se intelege cu noul iubit al Cristinei. ”Da, da! Ieri am iesit la o pasa la fotbal, am baut o bere. Wtf!?”, le-a raspuns sarcastic Vlad Gherman internautilor.

Vlad Gherman a fost intrebat daca este decis sa-si deschida sufletul unei noi iubiri in curand. De data aceasta, actorul a raspuns cat se poate de sincer si serios, spunandu-le sustinatorilor sai ca isi doreste sa fie fericit si se gandeste sa treaca mai departe si sa se reindragosteasca. ”Normal ca m-am gandit, ma gandesc in continuare si imi doresc sa am o relatie, pentru ca imi doresc si eu sa fiu fericit.”, a raspuns Vlad Gherman pe conturile de socializare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006501 (s)