News Flash:

Larisa Udila, mesaj dur pentru Gabriela Prisacariu, sotia lui Dani Otil. ”Sa-ti fie rusine!”

27 Octombrie 2021
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela si Larisa

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Larisa Udila a devenit mamica de curand si ca nu ii prea prieste viata de dupa nastere. Aceasta a ramas cu cateva kilograme in plus si, oricat de mult s-ar chinui sa scape de ele, se pare ca n-are nicio sansa.

In weekend, Dani si frumoasa lui sotie, Gabriela si-au botezat baietelul, pe Luca Tiago. De departe, cele mai multe priviri le-a atras proaspata mamica care arata mai bine ca niciodata. Gabriela a reusit sa slabeasca miraculos, iar asta i-a adus antipatia multor internaute. Gabi a fost pusa la zid de catre fanele sale care au acuzat-o ca le face in ciuda si ca le face sa se simta prost ca el nu arata atat de bine dupa ce au nascut.

Desi Larisa Udila a ramas cu 12 kilograme in plus, aceasta nu a avut cum sa nu remarce faptul ca Gabriela Otil arata demential si ca este un exemplu pentru toate mamicile.

Gabriela Prisacariu Otil sa-ti fie rusine ca arati atat de bine”,i-a transmis Larisa Udila sotiei lui Dani Otil. ”Ce ar trebui acum, pentru ca eu slabesc mai greu si pentru ca am ramas cu 12 kilograme dupa ce am npscut sa-i dau Gabrielei la cap, ca ea a slabit imediat?! Asa a reactionat corpul ei, femeia arata impecabii. Bravo ei! Ma uit la ea si ii dau like la fiecare postare. Ar trebui sa fiu fericita ca femeile arata atat de bine si slabesc repede si nu trebuie sa se chinuie ca mine, nu trebuie sa ma frustrez din asta”, a mai zis fosta concurenta de la Bravo, ai stil. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008480 (s)