News Flash:

Jamila si Laura Laurentiu au ajuns in instanta din cauza unei retete de ecler la tava. Cine a pierdut procesul?

15 Octombrie 2021
647 Vizualizari | 0 Comentarii
Jamila Laura

Jamila este una dintre cele mai cunoscute prezente din online atunci cand vine vorba de bucatarie. Jamilia are mii de retete pe canalul ei de Youtube, iar in timp si-a consolidat capitalul de imagine. Din multitudinea de retete, una singura i-a facut probleme Jamiliei.

Jamila a ajuns in instanta, dupa ce o alta youtuberita i-ar fi reclamat videoclipul. Laura Laurentiu a sesizat imediat ca Jamila i-a copiat reteta si nu s-a lasat. Aceasta a insistat la Youtube pana cand videoclipul i-a fost sters Jamliei.

Dupa aceasta actiune a Laurei, Jamila a pierdut 2000 de euro, iar asta a infuriat-o atat de tare, inca a decis sa apeleze la ajutorul magistratilor. Tribunalul Bucuresti si-a facut treaba si a ajuns la o concluzie. Se pare ca Jamila este vinovata si trebuie sa plateasca 5000 lei, cheltuieli de judecata. Mai mult, Jamilia trebuie sa plateasca si daune morale de 1.000 de euro. Laura s-a aparat spunand ca ”paranta nu a tinut cont de influenta pe care o are si a incitat, prin postarea sa, publicul Facebook sa o vada pe reclamanta drept «hoata de retete»”

”Utilizarea aceleiasi denumiri de catre ambele parti au permis algoritmului platformei Youtube sa faca aplicarea termenilor si conditiilor acceptate de toti membri. Luand act de similitudine, a apreciat necesara suspendarea provizorie a videoclipului ulterior publicat. Tribunalul urmeaza a respinge capatul de cerere formulat de catre reclamanta, deoarece drepturile de autor pe care aceasta le invoca nu au aplicare in situatia de fapt prezentata. Tribunalul urmeaza a respinge si obligarea paratei la repararea prejudiciului material si moral prin eventuala ingerinta.”, arata sentinta Tribunalului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004880 (s)