News Flash:

Iulia Albu iubeste din nou. Cu ce se ocupa noul partener al vedetei, dupa ce s-a mutat din Londra pentru ea

27 Ianuarie 2022
635 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Iulia Albu nu mai are nevoie de prezentari. Vedeta este unul dintre cei mai aprigi critici de moda si, de-a lungul timpului, a reusit sa isi faca o lista destul de lunga de dusmani. Pe cat de dura pare la televizor, pe atat de sensibila este in viata reala. Dupa multe tensiuni cu Mihai Albu, Iulia a reusit sa isi gaseasca sufletul pereche si pare mai fericita ca niciodata.

Iulia Albu iubeste mai mult ca niciodata. Vedeta si-a ascuns relatia mult timp, dar acum a decis sa fanii sa stie cum stau lucrurile, de fapt, in viata ei. Iulia a recunoscut ca i-a fost foarte greu sa isi deschida sufletul catre o noua poveste de dragoste, mai ales dupa dezamagirile din anterioara casatorie. Totusi, criticul de moda a pus lucrurile in balanta si a realizat ca Mikaela, fiica ei, va avea nevoie, la un moment dat, de o figura paterna.

Iulia Albu si Mike s-au intalnit prin intermediul unei prietene comune. Pretentioasa din fire, Iulia nu a fost prea incantata la prima intalnire de Mike si nici nu a mai vrut sa-l mai vada. Barbatul a reusit sa o convinga ca merita o sansa si, drept dovada, cei doi sunt impreuna de cateva luni. Mike a fost nevoit sa se mute in Romania, desi nu planificase asta. Barbatul a fost dispus sa faca orice de dragul iubirii si nici nu a vrut sa stea departe de Iulia. 

„Suntem de foarte mult timp impreuna si, cu siguranta, este omul langa care ma vad pentru restul vietii mele. Am langa mine un om care ma sustine 100% si care stie sa-mi spuna si cand gresesc si pe care-l ascult. Si care stie sa ma si laude atunci cand este cazul. Cel mai important este sa ai langa tine o persoana care sa-ti poata spune ca gresesti intr-un fel in care sa nu te simti ranita sau sa simti ca nu esti ceea ce trebuie”, a mai spus vedeta. 


„A studiat vioara la Londra. A plecat la varsta de 13 ani cu bursa. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umar, a trebuit sa renunte la aceasta pasiune si a lucrat foarte mult in publicitate si marketing', a spus Iulia Albu pentru OK! magazine, care a mai adaugat ca barbatul a renuntat la viata lui din Londra pentru ea.

„Da, el n-a dorit niciodata sa se intoarca in Romania pana in momentul in care ne-am cunoscut. Apoi, relatia avansand, nici nu ar fi fost decat doua posibilitati: sa ma mut eu acolo sau sa vina el aici. Eu nu aveam cum sa plec din cauza faptului ca fostul meu sot nu mi-ar fi dat niciodata acceptul ca eu sa plec cu Mikaela din tara. In plus, aveam o cariera infloritoare aici si eram inca studenta la a doua facultate, trebuia sa-mi termin studiile. Drept pentru care s-a mutat el aici. Nu exista alta posibilitate pentru ca relatia noastra sa continue. Nu i-am dat un ultimatum, dar lucrurile erau evidente”. a adaugat ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004442 (s)