News Flash:

Iubita lui Reghe a nascut! Ce nume i-au pus cei doi baietelului si cum a reactionat Anamaria Prodan cand a vazut poza cu cel mic

19 Mai 2022
503 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghe

Zi de sarbatoare in familia lui Laurentiu Reghecampf. Iubita lui, Corina a adus pe lume un baietel perfect sanatos care a primit nota 10 la nastere. Cum astfel de vesti circula cu viteza luminii, Anamaria Prodan a aflat si ea ca fostul ei partener a devenit tatic, din nou.

Corina Caciuc este mamica de baietel. Iubita lui Reghe a nascut in aceasta dimineata si este coplesita de emotii. La fel este si proaspatul tatic care nu s-a putut abtine sa nu posteze prima imagine cu cel mic. Baietelul cuplului poarta numele Liam si a primit nota 10 la nastere. 

Anamaria Prodan a avut o prima reactie dupa anuntul cel mare. Vedeta i-a transmis fostului sot felicitari si i-a urat putere sa faca si mai multi copii, incat sa il intreaca pe Cristi Borcea. Cuvintele Aneimaria au fost destul de transante, semn ca nu se bucura prea mult de faptul ca cel care i-a fost partene a devenit tatic si este fericit alaturi de alta femeie.


„Il felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sanatos, sa fie bine. Si lui sa aiba putere, sa mai faca copii, cat mai multi, atatia cati isi va dori el. Sa il intreaca pe Cristi Borcea chiar, sa aiba mai multi”, a  declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)