News Flash:

Irinel Columbeanu, internat de urgenta la spital. ”Confirm! Bafta unora... ”

24 Septembrie 2021
908 Vizualizari | 0 Comentarii
Irinel Columbeanu

Din ce in ce mai multe vedete cad victimele Coronavirusului in ultima perioada, chiar daca au schema completa sau nu de vaccin. Valul nou de Covid se pare ca nu mai tine cont de varsta pacientilor, astfel ca printre cei care suna la 112 si solicita ambulanta se numara atat tineri, cat si batrani. Daca in ultima vreme nume cunoscute din showbiz-ul de la noi au apelat la ajutor, lista se pare ca acum se continua cu Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu are coronavirus si a fost internat de urgenta. La varsta de 64 de ani, fostul sot al Monicai Gabor a decis sa solicite ajutorul cadrelor medicale, astfel ca a chemat ambulanta si a fost transportat la Spitalul Ilfov. Acesta a confirmat faptul ca a fost infectat cu virusul, dar nu este singura lui victima. Monica Anghel, Viorica de la Clejani, Elena Merisoreanu, Sorin Oprescu sunt doar cativa dintre cei care se lupta cu temutul virus. 

“Confirm! Bafta unora care, desi pana la un moment dat nu s-au putut hotari singuri sa se vaccineze intentionat, pana la urma soarta le-a gasit varianta sa se vaccineze totusi, chiar si fara sa se vaccineze ei singuri explicit, ci indirect, imbolnavindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunitatii se considera a avea acelasi efect. Virusul exista si este foarte pervers si inselator, noroc cu serviciul de ambulanta, promptitudinea spitalelor si profesionalismul medicilor din Romania!”, a declarat Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007611 (s)