News Flash:

Ioana Simion, in febra pregatirilor. Partenera lui Ilie Nastase are emotii pentru nunta fiului ei

29 Iunie 2022
361 Vizualizari | 0 Comentarii
ioana simion

Ioana Simion se pregateste pentru unul dintre cele mai important evenimente din viata ei. Aceasta are deja trecuta in agenda o nunta si stie ca va purta trei rochii cu care va face senzatie. 

Ioana Simion se pregateste pentru nunta fiului ei. Evenimentul a tot fost amanat din cauza pandemiei, dar acum, totul a intrat pe fagasul normal. Teo se va casatori pe 1 iulie, iar la marele petrecere sunt asteptate peste 400 de persoane. Soacra mare a pus la punct toate detaliile, inclusiv pe cele legate de tinuta pe care o va purta in ziua in care fiul ei va spune „da”.

„Sunt foarte emotionata. Inca de pe acum am acel fior. Baiatul meu cuminte si frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. Peste numai doua saptamani si jumatate, iar locatia este una de pe plaja, in Mamaia. Sunt asteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificari. Va avea patru formatii, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru ca la un Revelion la munte, dupa ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo ca la nunta lui il voi aduce ca o surpriza, si iata ca ni se va indeplini si lui, si mie dorinta", a spus Ioana Simion pentru Click.ro.

„Eu mi am pregatit trei tinute superbe, dar mai am timp sa combin incaltarile si tinutele. Am trei tinute, spre deosebite de Ilie care nu isi face griji deloc. Pentru ca el va veni in uniforma lui de general. Daca asa se simte bine, atunci eu ma bucur", a mai spus sotia fostului tenismen Ilie Nastase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1320 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005315 (s)