News Flash:

Ioana Ginghina nu si-a cunoscut niciodata sora. Ce declaratii halucinante a facut actrita despre familia ei

18 Mai 2022
988 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Ginghina

Ioanei Ginghina nu i-a placut niciodata sa isi puna viata privata pe tava, dar, din pacate, unele aspected nu au putut fi evitate. De exemplu, divortul de Alexandru Papadopol nu a putut fi tinut ascuns, mai ales ca unele semne erau mai mult decat evidente.

Ioana Ginghina a fost invitata in podcastul lui Catalin Maruta si si-a propus sa nu aiba deloc secrete fata de fanii ei care i-au fost mereu alaturi. Actrita a pus foarte mult accentul pe partea personala si a povestit multe aspecte despre familia in care a copilarit. Fanii au avut ocazia sa afle foarte multe despre ea, de la relatia cu Gabriel Covesanu, pana la fratii si surorile ei vitrege. Ioana nu isi cunoaste deloc sora vitrega, nici macar nu stie cum arata. In schimb, cu fratele ei care este mult mai mare, comunica in social media.

„Mama e cu 12 ani mai tanara decat tata. Sa stii ca tata a mai fost casatorit o data, prima nevasta este in America, si intre mine, intre cele doua casatorii, a mai facut o fata. Eu mai am o sora vitrega. Mai am si un frate in America, dar e din casatorie. Am un frate vitreg, pentru ca e al primei sotii a tatalui meu. Tin legatura cu el, el e mai mare cu 8 ani decat mine si vorbim pe social media si ne-am vazut de doua ori in viata, dar batrani, el avea vreo 30 si ceva de ani, eu vreo 20 si ceva de ani.

Stiam despre el, despre sora nu stiam, am aflat mai tarziu. Ea nu stiu cum arata. Intre sotia din America si mama, tata a mai facut un copil, fara sa fie casatorit, copilul poarta numele Ginghina. Sora e mai mare cu doi sau trei ani decat mine si nu o cunosc. La un moment dat eram in Sibiu si mergeam pe strada si o prietena cu care eram o saluta pe o tipa, nu am vazut cum arata sau cine e, si a zis: Ia uite, pe tipa asta o cheama ca pe tine, Ginghina! Ce curios, ca e rar numele Ginghina. Si tatal ei e tot profesor de sport si o cheama Dana Ginghina. Si apoi i-a cazut fata. Mi-ar fi placut sa ma opresc, sa o vad. Ea cumva trecuse pe strada, nu am oprit”, a spus Ioana.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)