News Flash:

Antonia nu da doi bani pe fanii ei. Artista ii pune la punct fara nicio retinere. „Calmeaza-te, femeie!”

18 Mai 2022
321 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

De-a lungul carierei sale, Antonia s-a confruntat cu fel de fel de incidente mai putin placute. Artista a fost pusa de multe ori la zid din cauza multor aspecte care nu au fost pe placul fanilor, doar ca, acum, nu mai are de gand sa le tolereze. Iubita lui Velea ii pune imediat pe carcotasi la punct si nu ii pasa daca acestia se supara sau nu. 

Antonia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din tara, dar nu i-a fost deloc usor sa se remarce intr-o industrie atat de dura. Inca de la inceput, vedeta a trebuit sa faca fata unui val mare de critici, mai ales ca a avut mereu dificultati de exprimare in limba romana. De data asta, criticile se indreapta spre o alta directie, ceea a aspectului fizic. Antonia este foarte increzatoare in corpul ei si tocmai de aceea, orice remarca rautacioasa care vine spre ea, o deranjeaza. Cel mai recent exemplu in acest sens a infuriat-o pe Antonia la culme si a simtit nevoia sa posteze totul pe Instagram.

"Fata cat mai ai de gand sa porti extensiile alea lungi din capul tau? Nu te simti ca o falsa? Totusi au trecut niste ani, este momentul sa fii tu!", este mesajul racutacios primit de Antonia.

"Parul meu este real. Real 100%. Este fake uneori in sedinte foto si in videoclipuri, cand port diferite extensii colorate. Calmeaza-te, femeie! (...) A, si mai port si lentile verzi din cand in cand ca sa fiu 'exotica'. (...)", a fost replica Antoniei in fata tuturor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006291 (s)