News Flash:

O actrita de la Hollywood a mers la cumparaturi mai mult dezbracata decat imbracata, iar imaginile fac inconjurul internetului

18 Mai 2022
459 Vizualizari | 0 Comentarii
cumparaturi

Atunci cand esti vedeta la Hollywood, orice aparitie trebuie bine studiata, chiar si daca mergi pana la magazinul de la colt de strada. Pe acest principiu a mizat si urmatoarea diva care a decis ca mai bine merge in costum de baie, decat sa o gafeze cu prea multe piese vestimentare. 

Julia Fox, caci despre ea este vorba, a demonstrat ca poate sa fie unica. Actritei din „Uncut gems” nu ii place sa se supuna tiparelor, asa ca, de fiecare data cand are ocazia, ii place sa isi surprinda publicul. De data asta, fosta iubita a lui Kanye West a renuntat la a mai asorta multe piese vestimentare si a mizat pe un stil minimalist. Atat de minimalist, incat a purtat lenjerie intima, peste care a pus o geaca oversized din denim.

Meme-urile nu au incetat sa apara, mai ales ca nu este pentru prima data cand Julia duce conceptul de „uimitor” la un alt nivel. La Oscaruri, premiul pentru extravaganta serii putea merge lejer la Julia Fox, fosta iubita a lui Kanye West.

Coincidenta sau, atat Julia, cat si Kim Kardashian au optat pentru tinute Balenciaga. In timp ce Kim a mers pe zona safe, cu o rochie cu trena albastru deschis, Julia a fortat nota si a ales sa poarte o rochie care parea ca o sugruma, la propriu, de gat, la care a adaugat si o geanta din par natural.

„Cred ca geanta este facuta din par natural. Asa cred, nu sunt singura, dar pare a fi natural. Coat-ul este de la Balenciaga, iar rochia este semnata de Hans, dar este un nume german, asa ca nu ii pot pronunta intreg numele. De data asta, m-am machiat singura”, a spus Julia reporterilor de la Vanity Fair.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004918 (s)