News Flash:

Unsprezece vedete de la noi care au trecut prin divorturi complicate, dar au mers mai departe

17 Mai 2022
331 Vizualizari | 0 Comentarii
Rimes

Atunci cand te casatoresti, iti doresti sa ramai cu partenerul respectiv tot restul vietii. Numai ca, uneori, lucrurile nu mai functioneaza si ajungi la concluzia ca este mai bine ca fiecare sa mearga pe drumul lui. Iar vedetele nu au fost ocolite de ghinion si unele dintre ele au ajuns in fata judecatorului pentru a pune capat mariajului. 
Partea plina a paharului e ca multi si-au gasit linistea si fericirea dupa divort, in bratele altcuiva. Antonia si Alex Velea sunt doar doua exemple in acest sens. 

Antonia si Alex Velea - au impreuna doi baieti, pe Akim si pe Dominic, dar pana sa isi gaseasca fericirea, fiecare dintre ei a format o familie cu altcineva. Antonia a fost casatorita cu Vincenzo Castellano si o au impreuna pe Maya. Abia anul acesta artista a reusit sa divorteze si se poate gandi la nunta cu Alex Velea.

Jorge a fost casatorit cu altcineva inainte sa isi cunoasca actuala sotie si sa intemeieze impreuna o familie. Fiecare dintre ei are cate un copil dintr-o casatorie anterioara si mai au impreuna un baietel de patru ani.

Irina Rimes - a fost casatorita cu un muzician pe nume Andi Banica. Lucrurile nu au mai mers intre ei si au fost nevoiti sa isi spuna ”Adio”. Acum, artista are o relatie cu un francez care activeaza tot in lumea muzicii si face naveta Bucuresti - Paris, pentru a fi impreuna. 

Lora - a fost casatorita cu Dan Badea, dar mariajul lor s-a incheiat dupa cativa ani. Artista si-a gasit fericirea in bratele lui Ionut Ghenu si se potrivesc de minune. Sunt impreuna de cativa ani si au participat si la Asia Express in calitate de cuplu, in primul sezon. 

What's UP - a divortat in urma cu cativa ani de Simina, femeia cu care a avut o relatie timp de noua ani.

Connect-R si Misha s-au despartit in 2017, dar participa amandoi la educatia fetitei lor, Maya.

Pepe parea ca a gasit ”o femeie dintr-o suta”, vorba cantecului, atunci cand s-a casatorit cu Raluca. Au impreuna doua fetite superbe, dar lucrurile nu au mai mers intre ei, asa ca anul trecut au decis sa se desparta.

Anda Adam - s-a despartit anul trecut de tatal fiicei sale, iar gurile rele spun ca ar fi divortat in secret. Anda are deja o alta relatie si s-a afisat cu noul ei iubit pe Instagram. 

Amna - a divortat de tatal copilului ei in urma cu doi ani. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005569 (s)