News Flash:

A inceput Festivalul de Film de la Cannes. Ce discurs a avut presedintele Ucrainei si ce mesaj i-a transmis lui Putin

18 Mai 2022
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Cannes festival de film

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria cinematografica si nu numai. Anul acesta, intreaga ceremonie a debutat in forta, iar criticii de moda au inceput deja sa analizeze primele vedete sosite pe covorul rosu. 

Festivalul de Film de la Cannes si-a deschis, oficial, portile. Cele mai cunoscute nume din industria cinematografica au semnat deja prezenta la eveniment. Cea de 75-a editie se anunta a fi una de exceptie, mai ales ca toate productiile trebuie sa isi ia revansa fata de pandemia care le-a pus bete in roate.

Asa cum era de asteptat, evenimentul a debutat cu un discurs al presedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. Acesta nu s-a putut abtine si a facut trimiteri la liderul de la Kremlin si la filmul cu Charlie Chaplin. Timp de aproape zece minute, presedintele ucrainean a denuntat razboiul Rusiei in Ucraina si indemnat lumea cinemaului sa nu taca, transmite Agerpres.

„Cinematograful o sa taca ori o sa vorbeasca despre asta?”, a intrebat el.

„Avem nevoie de un nou Chaplin care sa ne demonstreze astazi ca cinemaul nu este mut (...) Ura va disparea in cele din urma, dictatorii vor muri”, a adaugat el, pe un ton serios.

Momentan, Festivalul de Film de la Cannes abia a inceput, dar cateva tinute au reusit sa atraga atentia criticilor de moda.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006410 (s)