News Flash:

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Gataia. A fost activat Planul Rosu de interventie

23 Noiembrie 2021
442 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri 1

Un incendiu a avut loc, marti dimineata, la Spitalul de Psihiatrie din Gataia. A fost activat Planu Rosu de interventie, iar la fata locului s-au deplasat aproape 50 de pompieri. Peste 40 de persoane au fost evacuate. Nu exista victime, ci doar pagube materiale.
 
 
Alerta a fost data azi-dimineata la ora 7.17. Pompierii au fost anuntati de producerea incendiului intr-un salon de la parterul unui pavilion al Spitalului de Psihiatrie Gataia. Trei minute mai tarziu a fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fata locului au intervenit de urgenta 48 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere, doua autoscari mecanice, doua autospeciale de transport personal si victime multiple, un spital mobil, sapte ambulante SMURD si doua autospeciale de prima interventie si comanda din partea ISU Timis. Nu erau flacari, au constatat pompierii, ci doar degajari de fum. Au fost evacuate 41 de persoane, insa nu a necesitat vreuna ingrijiri medicale.

„In urma cercetarilor de la fata locului, echipajele au constatat ca incendiul s-a manifestat la o saltea dintr-un salon izolator. In acest moment, nu mai exista pericole. Pompierii efectueaza cercetari pentru a identifica cauza producerii incendiului”, transmite ISU Timis.


 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006745 (s)