News Flash:

Ilie Nastase inca se afla sub supravegherea medicilor. Care este starea lui de sanatate dupa ce a fost diagnosticat cu Covid

30 Noiembrie 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul tenismen a fost plecat, recent, in Turcia, alaturi de partenera sa de viata, Ioana Nastase.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Ilie Nastase s-a infectat cu noul coronavirus cat timp se afla la Istanbul, alaturi de sotia lui. Barbatul sufera de o forma usoara a bolii si nu a reclamat reactii agresive.

Ilie Nastase si sotia lui, Ioana Nastase, au plecat in vacanta, in Turcia, dupa ce a trecut printr-un scandal mare cu nasul Ciprian Marica. Dupa ce s-a intors in Romania, Ilie Nastase nu s-a simtit foarte bine si si-a facut un test Covid-19, afland, astfel, ca este pozitiv. Fostul tenismen a decis sa se lase pe mainile medicilor si, in continuare, se afla pe patul de spital. Partenera lui, Ioana a fost cea care a oferit primele declaratii despre starea lui de sanatate dar si despre ce va face dupa ce va fi externat. 

„Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de catre medici. Ia medicamentatia prescrisa, se odihneste, asculta toate indicatiile. Nu mai tuseste, nu mai are febra. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunam cu videocall, si abia asteapta sa fie externat. Peste doua zile, cam pe 1 Decembrie, se va intampla acest lucru. Nu are de ce sa mai stea in spital”, a spus Ioana Simion pentru Click.ro.

”Oricum mai are putin si iese din perioada de carantinare. Ilie va sta intr-unul din apartamentele pe care le avem. Ma feresc sa locuiesc cu el pana nu trec cele 14 zile, insa eu ma voi ocupa sa ii duc mancare, haine curate, medicamente si tot ce are nevoie”, a mai spus bruneta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006551 (s)