News Flash:

Ilie Nastase a ajuns din nou la spital. Fostul tenismen a fost infectat cu Covid

25 Noiembrie 2021
408 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul tenismen a fost plecat, recent, in Turcia, alaturi de partenera sa de viata, Ioana Nastase.

Potrivit surselor CANCAN.RO, Ilie Nastase s-a infectat cu noul coronavirus cat timp se afla la Istanbul, alaturi de sotia lui. Barbatul sufera de o forma usoara a bolii si nu a reclamat reactii agresive.

Ilie Nastase si sotia lui, Ioana Nastase, au plecat in vacanta, in Turcia, dupa ce a trecut printr-un scandal mare cu nasul Ciprian Marica. Cu gandul sa se simta bine alaturi de persoana draga, fostul lider mondial a luat decizia de a merge, pentru cateva zile, in Istanbul, pe malul Bosforului.
Dupa ce s-a intors in Romania, Ilie Nastase nu s-a simtit foarte bine si si-a facut un test Covid-19, afland, astfel, ca este pozitiv.

Nastase a oferit cateva declaratii din spital, unde i se vor efectua mai multe investigatii: "Sunt aici la spital si nu prea pot sa vorbesc. Sunt niste aparate aici si nu prea pot sa vorbesc.

Ma simt mai bine acum. Acum am intrat ca am ceva si sunt in investigatii de vreo doua zile. Nu, deocamdata nu stiu daca e COVID pentru ca azi m-au internat", a spus Ilie Nastase, pentru Fanatik.

Ilie Nastase a mai fost internat in spital pe 13 noiembrie, dupa ce s-a certat cu Ciprian Marica si a acuzat probleme cardiace. Nastase si Marica au intrat in conflict dupa ce fostul jucator de tenis ar fi fost indepartat din Fundatia Ilie Nastase, cea care administreaza Baza Vointa. Marica si Nastase au dat-o la pace in urma unei intalniri la care au participat si avocatii lor, iar acum lucrurile au revenit la normal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004527 (s)