News Flash:

Gina Pistol are motive sa fie geloasa? Ce a putut sa declare Smiley despre una dintre fostele lui iubite?

25 Octombrie 2021
659 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley a fost mereu un cuceritor, iar stilul a fost intotdeauna de partea lui. Inainte de a forma un cuplu cu Gina Pistol, Smiley a mai avut iubite cunoscute, iar una dintre cele mai mediatizate relatii de dinaintea celei cu Gina a fost cea cu Laura Cosoi. Cei doi au format mult timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si, desi multi ii vedeau in fata altarului, Smiley si Laura au decis sa puna capat amiabil relatiei.

Smiley si Laura au avut o relatie mai bine de cinci ani, iar asta i-a facut sa se cunoasca foarte bine si, aparent, sa isi aminteasca unul de altul si peste ani buni.
Asta i s-a intamplat lui Smiley acum cateva saptamani la PRO TV cand pe scena show-ului in cadrul caruia este jurat a aparut o concurenta care semana izbitor cu Laura Cosoi. Asemanarea nu a observat-o doar artistul, ci si Raluka, colega sa de la masa juriului. Artistul nu s-a putut abtine si a simtit nevoia sa faca cateva afirmatii despre fosta lui partenera; declaratii care ar putea s-o faca geloasa si pe Gina Pistol.


”Da, semana un pic cu Laura, dar nu atat de tare. Cu Laura Cosoi. Mi se parea ca are direct fata Laurei cand era ea mai mica. Laura e o femeie misto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a spus Smiley. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006109 (s)