News Flash:

Gina Pistol a vrut sa fie participanta la Asia Express, nu prezentatoare. Cu cine trebuia sa faca echipa?

22 Octombrie 2021
461 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina Pistol

Gina Pistol a rupt audientele cu emisiunea Asia Express. Aceasta a fost o premiera in Romania si chiar si pentru ea. Desi s-a distrat de minune si a trait experiente unice, Gina nu si-a dorit sa fie prezentatoare, ci concurenta. Un singur lucru a impiedicat-o pe Gina sa isi indeplineasca visul: faptul ca nu a avut un partner pe masura pentru competitie.

De cand este mamica, Gina Pistol are mai mult timp pentru fani. Iubita lui Smiley este din ce in ce mai activa pe Instagram si, chiar daca Josephine ii ocupa tot timpul, asta nu inseamna ca uita de cei care o urmaresc. In premiera, Gina a vorbit pe Instagram despre cel mai de suflet proiect al ei, Asia Express. Vedeta a povestit totul cu lux de amanunte si a spus ceva ce n-am mai zis niciodata pana acum. Gina Pistol si-a dorit enorm sa fie concurenta la Asia Express, nu prezentatoare.

”Hai sa va spun povestea acestui proiect. Eu cand am auzit de Asia Express, am auzit ca potential concurent, atunci filmam Chefi la cutite. Eu stiam formate din strainatate, chiar am vrut sa patricip, dar ma framanta o intrebare: "Cu cine fac eu echipa?”, a povestit Gina Pistol.

"Este foarte important partenerul de joc, pentru ca trebuie sa fie un om care sa te completeze si sa te calmeze. Nu voiam o printesa, iar daca stau dupa una care sta sa se aranjeze dimineata..... Eu sunt foarte punctuala, pun foarte multa pasiune in tot ceea ce fac, inclusiv atunci cand ma cert”, a adaugat Gina Pistol.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004630 (s)