News Flash:

Germania, scena a 4 atacuri in ultima saptamana. Premierul Bavariei avertizeaza asupra pericolului islamist

27 Iulie 2016
918 Vizualizari | 0 Comentarii
atac munchen2
Terorismul islamist a ajuns in Germania, iar politicienii trebuie sa abordeze temerile populatiei germane in legatura cu securitatea si imigratia, a declarat Horst Seehofer, premierul landului german Bavaria, citat de agentia de stiri Reuters.
"Fiecare atac, fiecare act terorist, este cu mult prea mult. Terorismul islamist a ajuns in Germania," a spus Seehofer, premierul landului Bavaria, unde au avut loc trei din cele patru atacuri din ultima saptamana.
In ultima saptamana, Germania a fost scena a patru atacuri, dintre care trei comise de solicitanti de azil si doua revendicate de gruparea terorista Stat Islamic. Peste un milion de refugiati au ajuns in Germania in ultimul an, multi dintre ei provenind din zone de conflict din Afganistan, Siria si Irak.
Seehofer, unul dintre cei mai vocali critici ai politicilor privind refugiati implementate de Angela Merkel, este de parere ca Guvernul ar trebui sa revina asupra deciziei de a interzice deportarea imigrantilor infractori in zone de conflict.
"Trebuie sa reconsideram modul in care vom trata aceste persoane, in special daca prin comportamentul lor incalca legea sau daca reprezinta un pericol," a declarat Seehofer pentru cotidianul Muenchner Merkur.
Thomas Strobl, ministrul de Interne al landului Baden-Wuerttembuerg, a cerut de asemenea inasprirea masurilor privind imigrantii.
"Numarul din ce in ce mai mare de imigranti a coincis cu o crestere a numarului de infractiuni comise de acest grup de persoane," a declarat Strobl, care a adaugat ca acest lucru nu ar trebui sa aiba drept rezultat extinderea suspiciunilor asupra tuturor refugiatilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005239 (s)