News Flash:

Recep Tayyip Erdogan va efectua o vizita in Rusia pe data de 9 august

26 Iulie 2016
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
Recep Tayyip Erdogan
Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va efectua o vizita in Rusia pe data de 9 august, a anuntat Mehmet Simsek, adjunctul premierului turc, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.
"Presedintele nostru drag a confirmat ca pe data de 9 august se va afla la Sankt Petersburg", a anuntat Simsek in timpul unei intalniri cu Arkadi Dvorkovitch, adjunctul premierului rus, citat de agentia Tass.
Saptamana trecuta, autoritatile de la Kremlin au anuntat ca presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, se vor intalni in Rusia la inceputul lunii august.
"Putin si Erdogan au convenit sa se intalneasca in primele zece zile ale lunii august. Intalnirea va avea loc in Rusia", a declarat atunci purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.
Pe data de 17 iulie, Vladimir Putin a discutat la telefon cu Recep Tayyip Erdogan, urandu-i acestuia din urma o revenire rapida la stabilitate dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia si cerandu-i sa garanteze siguranta cetatenilor rusi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005342 (s)