News Flash:

Autorul atacului sinucigas din Germania risca deportarea in Bulgaria

25 Iulie 2016
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
atac munchen2
Autorul atacului sinucigas cu bomba din oraselul german Ansbach urma sa fie deportat in Bulgaria, potrivit unui purtator de cuvant al Ministerului german de Interne, informeaza site-ul agentiei Reuters.
Nu se poate preciza de ce suspectul, care sosise in Germania in urma cu doi ani si a carei aplicatie pentru obtinere de azil a fost respinsa, nu fusese inca deportat. Sub incidenta regulamentului de la Dublin, care stipuleaza ca examinarea cererilor de azil revine statelor situate la frontierele Uniunii, prin care vin cei mai multi solicitanti de azil, acesta urma sa fie expulzat in Bulgaria.
In august 2015, Germania a suspendat aplicarea regulamentului de la Dublin, din cauza lipsei sale de aplicabilitate in contextul cresterii fluxului de imigranti. Se presupune ca suspectul ar fi avut permis de sedere temporara, in baza razboiului civil din tara de orgine, relateaza site-ul cotidianului The Guardian.
Pe numele acestuia ar fi fost emise doua ordine de deportare cel mai recent datand din 13 iulie, informeaza The Associated Press.
Cetateanul sirian, in varsta de 27 de ani, autorul atacului din oraselul german Ansbach, risca deportarea in Bulgaria, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, Tobias Plate, reprezentantul Ministerului german de Interne.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006010 (s)