News Flash:

Gabriela Prisacariu, primele declaratii dupa ce a nascut prin cezariana. ”Nu stau sa explic de ce...”

13 Septembrie 2021
353 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu a devenit mamica pentru prima data. Sotia lui Dani Otil a pastrat legatura cu fanii ei si in timp ce a stat in spital si i-a tinut la curent cu toate detaliile. Cei care ii urmaresc au apreciat foarte multe faptul ca cei doi nu i-au lasat sa astepte prea mult, cum au facut Smiley si Gina si deja au aratat chipul baietelului lor.

Gabi si Dani trec prin cea mai fericita perioada a vietii lor. Cei doi au devenit weekendul acesta parinti pentru prima data si emotiile au fost la cote maxime. Dani este topit după baietelul lui si nu s-a putut abtine sa nu posteze o imagine cu un mesaj emotionant pe Instagram. Cei doi au numarat zilele pana cand au devenit parinti, iar acum sunt gata sa se ocupe de cresterea si educarea lui. Nici Gabi nu a uitat de fanii ei, asa ca a tinut mereu legatura cu ei, chiar si de pe patul de spital. Bineinteles ca au existat voci care au criticat-o ca a ales sa nasca prin ceariana, dar Gabi nu a tacut, ba din contra, a vrut sa ii puna la punct pe carcotasi.

"Profit de faptul că bebe e la ultimul control plecat. Astăzi ne externăm. Abia așteptăm! Pentru că am tot primit diverse întrebări, o să vă povestesc despre cum a decurs toată nașterea. Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10.30, prin cezariană, nu stau să explic ce și de ce nu am născut natural, sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos", a spus Gabriela Prisăcariu, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005997 (s)