News Flash:

Flick a fost inlocuit. Cu cine va face Popescu emisiunea de la Radio ZU?

19 Octombrie 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Popescu si Flick

Plecarea lui Flick de la Radio ZU a uimit pe toata lumea, mai ales ca aceasta avea 10 ani de cand realiza emisiuni alaturi de prietenul lui, Popescu. Dar cum nimeni nu este de neinlocuit, Popescu si-a gasit deja coleg si este convins ca vor face impreuna una dintre cele mai bune echipe de la radio.

Acum cateva saptamani, Popescu a ramas fara Flick. Domnul Rima a ales sa se retraga din lumea radioului si sa se dedice altor proiecte. Pe Flick si pe Popescu ii leaga o prietenie de ani de zile si sigur vor ramane in aceeasi relatie. Acum, ca Popescu ramasese singur, au inceput cautarile pentru noul lui coleg. Acestea au durat destul de mult, dar au meritat. Noul coleg al lui Popescu este Cuza de la Noapte Tarziu.
Olteanul Adrian Popescu poate spune ca 2021 a fost cel mai bun an din punct de vedere profesional. A inceput sa prezinte Neatza cu Razvan si Dani, a participat la Asia Express, iar este colegul lui Popescu de la Radio ZU


”Al doilea lucru frumos pe care vreau sa vi-l spun astazi este ca e oficial. De luni pana vineri, incepand de maine o sa fac echipa cu Razvan Popescu la ZU. O sa facem o emisiune frumoasa unde o sa punem muzica frumoasa si o sa dam dedicatii pe bani.”, a spus Cuza pe Instagram.

Intr-un deceniu de emisii live, simpaticii Popescu si Flick au realizat impreuna un show radio care Si-a castigat in mod natural simpatia ZUper ascultatorilor. Conform celui mai recent studiu de audienta radio, emisiunea „Popescu si Flick” a fost urmarita, in medie, de peste 500.000 de ascultatori zilnic.
Au fost 10 ani plini, 10 ani interesanti. 10 ani productivi. Ii urez mult succes lui Flick, iar pe ascultatori ii astept in continuare pe toate frecventele Radio ZU. Asa cum i-am obisnuit deja, luni – joi, de la 16.00 – 18.00 si vinerea pana la 19.00. Dezbatem teme de actualitate, ascultam hituri, ne jucam si ne distram!”, a spus Razvan Popescu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005981 (s)