News Flash:

Fanele Gabrielei Prisacariu o urasc pe aceasta pentru noua silueta. ”E simplu: unfollow”

22 Octombrie 2021
385 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu este una dintre norocoasele care si-au revenit miraculos dupa ce a nascut. In loc sa o felicite pentru asta si sa o foloseasca drept motivatie, multe dintre urmaritoarele ei au inceput s-o critice.

Gabriela Prisacariu a starnit un val de reactii cu cele mai recente poze. Sotia lui Dani Otil este mandra de rezultatele post-natale, asa ca s-a gandit sa se laude pe internet. Din pacate, urmaritoarele ei nu au fost prea incantate. Mai mult, acestea au inceput sa o critice pe Gabriela ca este mult prea slaba. Ce le-a revoltat, de fapt, pe admiratoarele Gabrielei? Faptul ca aceasta posteaza imaginile pentru a le face in ciuda celor care nu s-au recuperat la fel de repede.

Pentru sotia lui Dani Otil nu este prima data cand are de-a face cu astfel de situatii. Gabriela si-a propus sa elimine energiile negative din jurul ei, asa ca a trecut la treaba. Modelul nu mai vrea sa tolereze niciun fel de replica acida la ea pe Instagram. Gabriela s-a asigurat ca le transmite un mesaj clar tuturor si nu a stat prea mult pe ganduri. Aceasta le-a dat tuturor un sfat pentru a evita neplacerile pe viitor: unfollow contului ei.

”Am o intrebare pentru toate astea de va frusteaza mai nou postarile mele, nu cumva tot voi sunteti cele care inainte de a ramane eu insarcinata, imi spuneati: ”Lasa, c-o sa te vad eu dupa ce faci un copil, daca mai arati asa… Unfollow, e simplu. Nu trebuie sa ma urmariti. Pa, la revedere”, a scris Gabriela Prisacariu pe pagina sa de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005956 (s)