News Flash:

Era la serviciu cand politistii l-au anuntat ca sotia i-a murit intr-un crunt accident, strivita in masina. Dupa 30 de minute, telefonul a sunat din nou. „Din pacate mai avem o veste proasta…”. Omul s-a prabusit pur si simplu. „Dumnezeule, spune-mi ca e..

28 Mai 2018
739 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Aceasta mama si o fiica au murit in aceeasi zi, fara sa fie implicate in acelasi accident, dar nenorocirea a fost uriasa pentru familie. Cele doua au murit in doua accidente separate, la doar 30 de minute distanta. Au lasat in urma un sot si tata devastat de cumplita tragedie…

Cele doua locuiau in Alabama, SUA. Mama, Patterson, a murit zilele trecute intr-un cumplit accident pe autostrada. Julia Yates Patterson a decedat pe loc, dupa ce masina sa a intrat in coliziune frontala cu un alt autoturism.
Alte doua persoane din masina au fost ranite.

Citeste si „Eu sunt preot. La fiecare slujba primesc flori de la enoriasi. Intr-o zi, dupa slujba, a venit la mine un baiat cam de 10 ani si m-a rugat sa-i dau un trandafir. Am crezut ca vrea sa-l duca la vreun mormant. Dar cand mi-a zis ce face cu el… I-am spus sa-i ia pe toti"

30 de minute mai tarziu, nenorocirea familiei a luat proportii socante. Fiica lui Patterson, Elizabeth, care tocmai implinise 8 ani, a coborat din autobuzul scolar in fata casei apoi, dintr-un motiv necunoscut, a ajuns pe sosea unde a fost lovita si ucisa de un autoturism.
Tatal fetitei, care se separase de curand de sotia sa, a anuntat pe Facebook, prietenilor, nenorocirea.

„Nu pot sa cred ca e real ce s-a intamplat. Nu stiu ce sa simt. Toti stiu cat de mult o iubeam pe fiica mea. Cu toate problemele noastre, o iubeam inca foarte mult si pe Julia. Acum, tot ce imi trece prin minte este ce s-ar fi intamplat daca am fi ramas impreuna. Spune-mi ca totul e un vis urat!”, a scris Kevin Patterson.


patterson elizabeth
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006194 (s)