News Flash:

Elena Udrea, exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai

8 Februarie 2018
938 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4

Elena Udrea a fost exmatriculata de la Facultatea de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, unde se inscrisese in 2016 la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, deoarece nu s-a prezentat la niciun examen.
Decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj-Napoca, Vasile Stanciu, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, ca la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala toti ceilalti 16 fosti colegi ai Elenei Udrea continua studiile.

"D-na Elena Udrea a fost exmatriculata anul trecut in luna octombrie de la Facultatea de Teologie Ortodoxa pentru ca nu s-a prezentat la niciun examen la masterul de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala la care era inscrisa, iar conform procedurii s-a luat aceasta decizie. Pentru ca nu s-a prezentat la niciun exemen, ma indoiesc ca a fost si la cursuri. La masterul respectiv, restul de 16 masteranzi inscrisi continua studiile, cu exceptia d-nei Udrea", a spus Stanciu.

Elena Udrea a participat in 7 octombrie 2016 la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB) Cluj-Napoca, dezvaluind ca a avut emotii si ca s-a simtit ca in anii de facultate, ca o studenta oarecare.


"Am avut un prim curs de Psihologia religiilor, in cadrul masterului de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, e interesant mai ales pentru cei care nu au facut nici psihologie, nici religie, cum sunt eu. Ma bucur ca am ales sa vin la Cluj, la Facultatea de Teologie, am intalnit oameni de la facultate, decanul, sunt oameni extraordinari, care contribuie la prestigiul universitatii. Nu este o zi complicata, este prima zi, vom mai avea cursuri pana la ora 15. Mai avem Psihologia adolescentului, pentru o prima zi este o introducere in psihologie, binevenita. Ma bucur pentru aceasta alegere, am avut ceva emotii si ma simt ca in anii de facultate. Am intrat in sala de curs, unde erau colegii din grupa de master si am avut exact emotia de acum 20 de ani, ceea ce m-a bucurat foarte mult. Ma simt ca o studenta oarecare care vine la cursuri si asteapta sa isi cunoasca profesorii, colegii", a spus atunci Elena Udrea.

Aceasta a precizat ca va veni la Cluj de cate ori vor fi cursuri pe care a ales sa le urmeze, saptamanal sau cand sunt obligatorii, iar in rest le va obtine pe mail.

"Masterul nu il fac de dragul de a face, ci vreau sa aprofundez acest domeniu pentru a-l folosi in mod temeinic si stiintific, nu doar asa, prin cunostintele dobandite de mine insami. Nu ma mut cu chirie, nu stau decat o singura noapte in Cluj si voi sta la prieteni sau la hotel. Nu am nevoie de dispensa de la procuror, pot sa circul in Romania fara probleme", a subliniat aceasta.

Intrebata daca va avea o tinuta sobra la cursuri, Elena Udrea a aratat ca in afara de poze de pe plaja nu stie cand nu a avut o tinuta decenta.

"Oricum nu veneam la cursuri altfel decat in tinuta office", a mentionat deputatul.

Udrea a sustinut ca este important ca despre religie si credinta sa se vorbeasca si in zonele publice, pentru persoane care nu ar ajunge sa auda un astfel de subiect in mod normal, cum ar fi tinerii sau cei care au o activitate care nu are legatura cu biserica.

"Toata aceasta atentie si interes din partea presei fata de prezenta mea la cursuri ajuta si foarte multi vor deveni interesati la randul lor de aceste subiecte", a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea a anuntat pe 21 septembrie 2016 ca s-a inscris la un master de Consiliere Pastorala si Asistenta Psihosociala, la Universitatea "Babes –Bolyai", cu intentia de a infiinta un Institut al Fericirii, unde sa ajute in mod gratuit oamenii sa isi rezolve problemele cu ajutorul religiei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006010 (s)