News Flash:

Serban Nicolae va fi schimbat de la conducerea Comisiei de ancheta privind Arhiva SIPA. Cine ii ia locul

7 Februarie 2018
921 Vizualizari | 0 Comentarii
nicolae serban 1

Senatorul PSD, Serban Nicolae, va fi inlocuit de la conducerea Comisiei de ancheta pentru clarificarea aspectelor ce tin Arhiva SIPA, la solicitarea acestuia, in locul sau urmand sa vina Viorel Salan.
Serban Nicoale a confirmat, pentru MEDIAFAX, ca va fi schimbat de la conducerea Comisiei SIPA, precizand ca el a facut aceasta solicitare.

Plenul Parlamentului a aprobat, in 27 septembrie 2017, infiintarea Comisiei de ancheta pentru a clarifica aspectele ce tin de desfiintarea Directiei Generale de Protectie si Anticoruptie (DGPA), PNL si USR impotrivindu-se constituirii comisiei.

Potrivit ordinii de zi a plenului comun de miercuri, grupurile parlamentare ale PSD solicita inlocuirea senatorului Serban Nicolae cu senatorul Viorel Salan, acesta urmand sa preia si conducerea comisiei.
Un obiectiv asumat de comisie a fost identificarea persoanelor care in luna ianuarie 2005 au sustras din arhiva SIPA registrul de intrari-iesiri, documente secrete si strict secrete, care inseamna nume de persoane semnalate, continutul foarte succint, de unde proveneau si beneficiarii informatiilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004815 (s)