News Flash:

ELE sunt cele trei fete care au murit pe loc in accidentul din Teleorman. Povestea lor te lasa fara cuvinte. Detalii sfasietoare despre cele trei tinere

7 Mai 2018
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
fetele moarte

Destine frante mult prea devreme! Este nenorocirea care s-a abatut peste familiile si apropiatii a trei fete care au murit pe loc intr-un grav accident rutier.
Una singura a supravietuit, insa se zbate intre viata si moarte pe un pat de spital. Fetele, prietene bune, se aflau in masina condusa de una dintre ele. La un moment dat, intr-o curba, soferita nu a adaptat viteza, a derapat si s-a izbit cu masina intr-o cladire.
Madalina, 20 de ani, Maria P, 20 de ani si Maria A , 18 ani, au murit pe loc. A patra fata este in stare grava la spital.

"Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie ca este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei, acest moment este astfel mult mai dureros cand vorbim despre 3 persoane ce aveau toata viata inainte. Nici nu stiu ce sa spun….Sunt blocata, intre soc si tristete…. E greu de crezut. Un lucru este clar, Zimnicea este in doliu din nou si noi, in calitate de tineri incepatori ar trebui sa invatam din aceasta cumplita tragedie... Sincere condoleante! Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca sa treceti peste acest mare necaz. Alaturam lacrimile noastre indureratelor familii, asigurandu-le de intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa le odihneasca in pace, iar pe cei ramasi sa-i mangaie", a scris una dintre asistente. 

Sursa: observator.tv.


Orasul Zimnicea este in doliu! Trei fete au murit pe loc in urma unui accident dramatic de circulatie, in localitatea Nasturelu.
Patru tinere, prietene foarte apropiate, au iesit sa se relaxeze sambata seara. Ele au mers la un bar din localitatea Nasturelu, unde s-au distrat pana in jurul orei 2:00.


Ele se intorceau spre casa in momentul in care s-a produs nenorocirea. La volan era una dintre fete, care nu a adaptat viteza corespunzatoare intr-o curba, a pierdut controlul si s-au izbit cu masina intr-o cladire. Trei fete au murit pe loc, iar cea de-a patra este in stare stabila la spital.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)