News Flash:

Pregătire intensă înainte de Campionatul European

Echipa naţională de tineret Under-21 a României va efectua două stagii de pregătire

24 Mai 2023
312 Vizualizari | 0 Comentarii


Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat marţi că echipa naţională de tineret Under-21 a României va avea două stagii de pregătire înaintea Campionatului European din acest an, primul dintre acestea fiind în Italia.

"Pe ordinea de zi s-a aflat un subiect legat de aprobarea calendarului de pregătire pentru naţionala de tineret. S-a aprobat organizarea a două stagii de pregătire, în vederea participării la EURO U21. Primul stagiu de pregătire va fi organizat în Italia, în perioada 5-12 iunie, în acelaşi loc în care naţionala de tineret s-a pregătit în 2019, înainte de Campionatul European, urmând ca în perioada 12-19 iunie iunie să intre în al doilea stagiu de pregătire, de data aceasta în România, la Mogoşoaia. Cantonamentul pe perioada EURO va fi organizat tot în baza de la Mogoşoaia", a anunțat Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Anul acesta, România are onoarea de a găzdui Campionatul European de tineret Under-21, cel mai prestigios turneu continental al anului, cu meciuri programate să se desfășoare în București și Cluj-Napoca. UEFA Under-21 Championship va avea loc în România și Georgia în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023.

Bucureștiul va fi gazda tuturor celor șase meciuri din Grupa B, în care se află România, Spania, Croația și Ucraina, precum și un sfert de finală și o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile Grupei D, în care se regăsesc Franța, Italia, Elveția și Norvegia, precum și un sfert de finală.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004810 (s)