News Flash:

Dupa trei ani, Spitalul Militar are fatade noi. Intreg proiectul a costat peste 2 milioane de euro

30 Iulie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
spitalul militar

Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” Timisoara, cea mai intinsa cladire istorica din oras, a fost adus la „standarde moderne”. Investitia se ridica la peste 11 milioane de lei, echivalentul a 2,2 milioane de euro, fonduri exclusiv de la Ministerul Apararii Nationale. Lucrarile au durat trei ani, dar acum redau „zambetul de altadata al tuturor celor care ii trec pragul sau pur si simplu doar o admira din exterior”.
Joi, 29 iulie, a avut loc receptia finala a lucrarilor de reabilitare a acoperisului si a fatadelor Spitalului Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” Timisoara. Investitia a ajuns la 11.071.734 lei, echivalentul a 2,2 milioane de euro, fonduri exclusiv de la Ministerul Apararii Nationale.

„Alaturi de sustinerea financiara, un rol la fel de important in finalizarea cu succes a lucrarilor l-a avut echipa de specialisti din cadrul Directiei Medicale, Directiei Domenii si Infrastructuri a Ministerului Apararii Nationale si nu in ultimul rand din Spitalul Militar Timisoara”, transmit reprezentantii spitalului pe Facebook.

Santierul a durat trei ani, iar la reabilitarea cladirilor s-au utilizat materiale de constructii si tehnologii moderne.

„Cea mai intinsa cladire istorica din orasul Timisoara, situata in centrul orasului, a fost adusa la standarde moderne, pe parcursul ultimilor trei ani, redand zambetul de altadata al tuturor celor care ii trec pragul sau pur si simplu doar o admira din exterior”, mai spun reprezentantii Spitalului Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006184 (s)