News Flash:

Trenul Mangalia – Timisoara, intarziere de peste 13 ore. A schimbat doua locomotive, ultima langa Dr. T. Severin

30 Iulie 2021
527 Vizualizari | 0 Comentarii
cfr calatori

A fost blocat traficul feroviar pe Magistrala 900 Craiova –Timișoara, din cauza trenului IR 1991, care se deplasează pe relația Mangalia –Timișoara, rămas imobilizat în stația Valea Albă din județul Mehedinți, în urma unei defecțiuni tehnice apărute la locomotivă, a anunțat, la ora 18.15, Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Trenul a mai fost blocat noaptea trecută lângă București, din cauza furtunii care a întârziat mai multe garnituri. A schimbat până acum alte două locomotive, după ce una s-a stricat la Roșiori și alta la Valea Albă, lângă Dr. Turnu Severin.

Traficul feroviar a fost reluat la ora 19.45, conform Centrului Infotrafic. La ora transmiterii acestei știri, trenul abia trecuse de satul Crușovăț din Caraș-Severin și înregistra o întârziere de 815 minute. Ar fi trebuit să ajungă joi dimineață, la ora 10, la Timișoara.

Reprezentanții CFR transmit că în stația Roșiori, călătorii au primit apă și croissante, în stația unde s-a stricat ultima dată, la Valea Albă, au primit apă și la Dr. Turnu Severin au primit din nou mâncare.

În spatele trenului, pe aceeași linie, este o cursă București-Timișoara, care a acumulat și ea cam trei ore de întârziere.

Trenul a ajuns după miezul nopții la Timișoara

Trenul IR 1991 Mangalia – Timișoara a ajuns în cele din urmă după miezul nopții la destinație. IR 1991 a plecat miercuri la ora 19.40 din Mangalia și ar fi trebuit să ajungă la Timișoara joi, la ora 10.48. A intrat pe linie la 00.15, după o călătorie cu peripeții de aproape 30 de ore.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004502 (s)