News Flash:

Santierul de la noua maternitate a Spitalului Judetean Timisoara intra in linie dreapta

29 Iulie 2021
535 Vizualizari | 0 Comentarii
spital timisoara

„Santierul pentru noua maternitate demareaza in forta”, transmit miercuri, 28 iulie, reprezentantii Consiliului Judetean Timis. Recent, dupa ce in plen s-a aprobat devizul general actualizat si contributia administratiei judetene, s-a imprejmuit santierul si s-au luat ultimele masuri de organizare. Pentru buna desfasurare a lucrarilor a fost prevazuta si o suprafata de 120 de metri patrati pentru birouri si o sala de sedinte, intr-un ansamblu de containere.

Va amintim ca noua maternitate va fi construita pe terenul dintre Spitalul Judetean si Casa Austria, iar lucrarile sunt finantate cu bani europeni intr-un program de cooperare transfrontaliera Romania – Ungaria. Cum au fost stabilite si ultimele detalii, santierul a trecut sub coordonarea simultana a constructorului, proiectantului si a dirigintelui de santier, ultimul fiind reprezentant al CJ Timis.

Miercuri, administratorul judetului, Marian Constantin Vasile, a fost prezent astazi la intalnirea cu avizatorii – Aquatim, Colterm, Delgaz Grid, Enel si Telekom –, pentru a se asigura ca lucrarile nu vor afecta utilitatile aferente blocurilor de locuinte din proximitatea santierului. „Amplasamentul este liber de sarcini, are toate avizele necesare, iar constructorul crede ca nu va intampina probleme”, transmit reprezentantii CJ Timis in urma intalnirii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006361 (s)