News Flash:

Doi tineri au fost raniti in urma unei batai cu sabii

5 Iulie 2015
1747 Vizualizari | 0 Comentarii
Un incident grav a avut loc duminica dimineata intre doua grupari de interlopi din Timisoara. Scandalul a avut loc chiar langa sediul Politiei Timis, unul dintre interlopi ajungand la spital in stare grava.

Scandalul din clubul Every Time a izbucnit duminica dimineata, cand Tudor Stoiti, un barbat care a mai fost implicat intr-un scandal in care a fost injunghiat la barul Ibiza, a fost atacat de un grup de 10-15 barbati. Potirvit pressalert.ro, in incident a fost atacat si Adrian Talos, dar primul vizat ar fi fost Stoiti, care a fost primul atacat. Potrivit sursei citate, in incident ar fi fost raniti mai multi interlopi.

Potrivit tion.ro, unul dintre tinerii implicati in scandal a declarat ca a iesit cu doua fete dintr-un bar aflat in incinta complexului Dracula si se indrepta spre masina uneia dintre fete, cand au trecut pe langa mai multe persoane care se bateau in statia de taxi. Unul dintre agresori a sarit la acesta, cu intentia de a-l lovi cu o sabie in cap, dar s-a aparat si a fost taiat la fata si la mana.

Unii dintre interlopii implicati in scandalul de duminica noaptea sunt implicati si in dosarul „gruparii Udrea”, dosar instrumentat de DIICOT si aflat pe rolul Tribunalului Timis.

Politistii au emis si un comunicat de presa in care arata ca in scandal au fost implicate noua persoanre. „Cinci persoane au fost conduse la sediul politiei pentru audieri, iar alte patru au fost preluate de catre persoanlul medical pentru acordarea ingrijirilor necesare. Din primele cercetari s-a stabilit ca cei 9 tineri s-au aflat intr-un local din Timisoara, ar fi consumat bauturi alcoolice, iar cand ar fi parasit localul ar fi provocat si participat la scandal”, au aratat reprezentantii Politiei Timis.

incident grav interlopi timisoara politiei timis spital tudor stoiti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007237 (s)