News Flash:

Lucrarile de reabilitare a centrului istoric al Timisoarei sunt luate in deradere

3 Iulie 2015
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
Daca in urma cu 2 saptamani Nicolae Robu ne spunea ca muncitorii au plecat la cosit fanul, acum lipsa acestora de pe santiere se datoreaza faptului ca oamenii au treburi in gospodariile proprii.

Astfel ca asa a trecut aproape o luna de cand lucrarile stagneaza, mai la fan, mai prin gospodarie. Ceea ce este interesant este ca Nicolae Robu nu reactioneaza prompt in legatura cu aceasta problema.

“Partidul Social Democrat ii solicita, din nou, primarului sa ia toate masurile necesare pentru ca lucrarea sa fie finalizata la timp (termenul limita este 31 decembrie 2015) si sa nu se mai ascunda in spatele unor scuze penibile. Consideram ca este inadmisibil ca o lucrare atat de importanta sa fie tratata cu dispret de firma castigatoare a licutatiei si cu nonsalanta de primarul Nicolae Robu. Ritmul alert de dezvoltare a orasului, clamat atat de des de edilul Timisoarei, se simte doar in declaratii publice, nu si in actiuni concrete, care, vedem cu totii, lipsesc cu desavarsire.”, precizeaza consilierul municipal PSD Alfred Simonis, potrivit pentrutimisoara.ro.

In final, ramane o singura intrebare: daca termenul de executie este depasit, cine va raspunde pentru pierderea a milioane de euro din fondurile europene alocate pentru aceasta lucrare?

nicolae robu lucrarile stagneaza gospodarie reactioneaza prompt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006285 (s)