News Flash:

Robu despre votul privind numirea directorului SIE

2 Iulie 2015
1163 Vizualizari | 0 Comentarii
Robu
Liberalii timiseni sustin ca votul de marti, din Parlament, pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de sef SIE demonstreaza „dezintegrarea coalitiei de guvernare” si faptul ca „Guvernul Ponta nu mai exista”.
"Am vazut clar, cu totii, prin majoritatea parlamentara, desi nu-si asuma public dezintegrarea coalitiei de guvernare, ca Guvernul Ponta nu mai exista. Semnalele degringoladei din actuala guvernare sunt, pe zi ce trece, tot mai vizibile. Ceea ce s-a intamplat (la votul din Parlament, n.r.) demonstreaza ca Victor Ponta se cramponeaza de mize mici, politice, dar mai ales ca PSD se afla in deruta si nu mai are coerenta in actul politic", a declarat Robu, scrie ziuadevest.ro.

Pe de alta parte, Dan Popa, cel de-al doilea copresedinte al PNL Timis, a punctat faptul ca PSD a aratat prin boicotul din Parlament, ca „nu poate da dovada de responsabilitate fata de interesele strategice ale Romaniei”.
"Au fost noua luni in care conducerea SIE nu a fost asigurata de un director civil, noua luni in care PSD nu a renuntat la orgoliile politicianiste si nu a inteles contextul international. Incercarea PSD de a bloca numirea directorului SIE reprezinta o dovada de iresponsabilitate, lucru pe care UNPR, UDMR si reprezentantii minoritatilor nationale l-au inteles, acesta fiind si motivul pentru care au exprimat o pozitie de sustinere”, a afirmat Dan Popa.

Mihai-Razvan Ungureanu a fost numit, marti, director al SIE de plenul Parlamentului cu 278 de voturi „„pentru”„ si sase „„impotriva”„, din total de 284 de voturi valabil exprimate.

liberalii timiseni parlament sie guvernul ponta victor ponta psd robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004805 (s)