News Flash:

Directoarea Liceului Azur si-a dat demisia dupa neregulile sesizate de personalul scolii

14 Ianuarie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi 1

Directoarea Liceului Azur din Timisoara a demisionat din functie, dupa mai multe abateri semnalate de angajatii institutiei. Inspectoratul Scolar Timis demarase si o cercetare disciplinara.
 
 
Angajatii institutiei de invatamant au reclamat-o pe directoarea Liceului Azur pentru mai multe nereguli. Aceasta era acuzata ca abuzeaza de pozitia pe care o are, cerandu-le subalternilor sa ii spele masina sau sa ii plimbe cainele, pe care il aducea la scoala.

Mai mult decat atat, directoarea a tinut si o slujba de pomenire in memoria mamei intr-o sala de clasa, in luna noiembrie a anului trecut. Toate aceste nereguli au fost filmate de angajati si au ajuns in spatiul public. In plus, tot intr-o inregistrare facuta inainte de sarbatori, Camelia Mot este surprinsa cand le cerea dirigintilor elevilor de la seral sa aduca brazi in ghiveci la scoala.

Imaginile au ajuns si la Inspectoratul Scolar Timis, care a trimis la liceu o comisie de disciplina pentru a analiza situatia. Intre timp, Inspectoratul Scolar Timis anunta ca directoarea Camelia Mot a demisionat din functie, iar in locul sau va fi numita o alta persoana. Ea detinea aceasta functie inca din anul 2015 si nu a participat la concursul de directori organizat la finalul anului trecut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005465 (s)