News Flash:

A treia licitatie, cu noroc. Doua firme sunt interesate sa aduca 500 de cosuri de gunoi noi pentru Timisoara

14 Ianuarie 2022
403 Vizualizari | 0 Comentarii
pubela

Primaria Timisoara a lansat trei licitatii pentru a cumpara cosuri de gunoi stradale. Primele doua au fost anulate din lipsa de ofertanti. Cea de-a treia doar ce s-a incheiat si se pare ca doua firme s-au aratat interesate de contract. Cele 500 de cosuri de gunoi din otel costa peste 400.000 de lei, cu TVA.
 
 
Licitatia pentru achizitie a fost lansata in 16 decembrie, iar miercuri, 12 ianuarie, a avut loc deschiderea ofertelor. Doua firme s-au aratat interesate, respectiv Urbio Palagio SRL si URBAN MARKET SRL.

Primaria Timisoara va achizitiona si monta pe strazile municipiului 500 de noi cosuri de gunoi din otel. Reprezinta jumatate din cantitatea dorita initial, cand primaria oferea putin peste 31.000 de euro pentru 1.000 de cosuri de gunoi.

„Cosurile de gunoi vor avea o capacitate a recipientului/cuvie cuprinsa intre 40 si 60 de litri, va fi realizat din tabla de otel galvanizata la cald, care sa confere cosului rezistenta crescuta la factorii de mediu si vandalism. De asemenea, cosurile vor avea un mecanism in zona inferioara pentru golire rapida. Modelul de cosuri va putea fi montat atat pe perete cat si pe stalp.

Noile cosuri vor fi instalate in zonele in care acestea lipsesc de pe arterele principale de circulatie, in pietele publice si in statiile mijloacelor de transport in comun”, transmit reprezentantii PMT.

Fiecare cos va avea o garantie de doi ani, in conditii normale de utilizare. Valoarea estimata a contractului este de 448.630 lei cu TVA. Valoarea finala a contractului va fi determinata de oferta castigatoare. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Reprezentantii primariei incearca din iunie sa cumpere cosuri de gunoi stradale. Initial voiau sa aiba o capacitate cuprinsa intre 45 si 60 de litri, sistem de prindere pe stalp si sistem de golire prin deschiderea trapei inferioare. La prima licitatie au pus la bataie 154.605 lei cu tot cu TVA, dar nu a fost depusa nicio oferta. A doua licitatie s-a facut in septembrie, suma crescand la 226.504 lei pentru acelasi numar de cosuri de gunoi. A fost anulata si aceasta procedura, tot din acelasi motiv. Daca la prima licitatie un cos putea fi cumparat, in viziunea primariei, cu 154 de lei, acum ar putea costa aproape 900 de lei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004845 (s)