News Flash:

Despartire neasteptata in showbiz. Pepe si iubita lui au luat o pauza, iar semnele arata ca nu se impaca prea curand

21 Octombrie 2021
650 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepe

Pepe nu are foarte mult noroc in dragoste. Artistul a crezut ca dupa doua divorturi la activ, in sfarsit si-a gasit linistea, dar nu este asa. Acum, Pepe a luat o pauza de la relatia pe care o avea cu Yasmine Ody si se pare ca nu dau semne ca au de gand sa se impace.

Pepe, acest latino lover al Romaniei nu prea mai prospera la capitolul dragoste. Artistul a gasit-o intr-un timp pe Yasmine Ody, dar se pare ca n-a convins-o sa ramana langa el. Yasmine si Pepe au luat o pauza de doua saptamani, iar cei din anturajul lor sunt de parere ca se apropie cu pasi repezi de o despartire permanenta. 

”Pepe nu s-a mai intalnit cu Yasmine vreo doua saptamani. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era inainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult in compania prietenilor, iar ea s-a cam suparat”.

e cunosc inca din 2017, pe cand aceasta a lucrat cu Pepe pentru videoclip-ul melodiei ‘Sentimente intense’. Yasmine este foarte apreciata in showbiz-ul romanesc pentru talentul sau, mai ales pentru ca s-a specializat in look-urile de scena.


In 2015, aceasta a urcat pe podium pentru a prezenta lenjerie intima pentru un show organizat in Romania de Victoria’s Secret. Tot in 2015, frumoasa bruneta a lucrat si cu designer-ul Catalin Botezatu si a aparut in prezentarile sale, semn ca lumea modei a atras-o la un moment dat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006294 (s)